Arama EN

Kalite

Kalite

Kalite Standartları

Aydın Kuruyemiş için kalite, ürün dalındayken başlayan ve tüketiciye ulaşana kadar yaşanan bir süreçtir. Üretim sürecini, güncel teknoloji ile sürekli iyileştirip geliştirerek en iyi kalite odaklı iş modelini hedef haline getirdik. Kalite standartlarımızı belirleyen en büyük etken ise müşterilerimizden gelen geri bildirimlerdir. Müşterilerimizin talep ve geri bildirimleri göz önünde bulundurularak, uzman AR-GE ekibimiz tarafından üretim süreçlerimiz sürekli güncellenmektedir.

Kalite

Teknoloji Destekli Kalite

Aydın Kuruyemiş için makine seçimleri, ürün kalitesini en üst düzeyde tutacak ekipmanlardan yapılır. Güncel teknolojiler yakından takip edilerek üretime uygun, en iyi makine ve teçhizatlar tedarik edilir. Ürünlerde sıfır kontaminasyonu sağlayabilmek için son bir yıl içerisinde 20 milyon TL’ lik yatırım yapılarak, pastörizasyon hattı ve gerekli ekipmanlar envanterimize kazandırılmıştır. Pastörizasyon hattı sayesinde özellikle salmonella bakterisi ve diğer kontaminasyonlar ürünlerimizden tamamen arındırılabilmektedir.

Kalite

Gıda Güvenliği

Aydın Kuruyemiş, üretim süreçlerini belirlerken uluslararası kalite standartlarını göz önünde bulundurmaktadır. Bu sayede uluslararası pazarda aranan en önemli sertifikaları almaya hak kazanmıştır. Bu sertifikaları elinde tutmak amacı ile üretim süreçlerini standartlar çerçevesinde geliştirmeye devam etmektedir.

Fiziksel Analizler

Bu analizler ürünlerin yüzeyini görmek için yapılır. Bunlardan bazıları kalibre, ürünlerin yüzeyinde hasarlar, çürük, kötü koku ve kötü tat analizleridir.

Kimyasal Analizler

Aflatoksin Analizleri
Peroksit Analizleri
Serbest yağ asitleri analizleri
Toplam yağ mevduat

Mikrobiyolojik Analizler

Toplam Aerobik Bakteri Analizleri
Escherichia coli Analizleri
Koliform Analizleri
Küf Analizleri
Salmonella Analizleri

BRC HACCP Tuvturk IFS